Magazin našao “Lozinku za sreću”!

Piše: - 17/05/2019

Danas smo na Narodnom  premijerno čuli novu pjesmu grupe Magazin ‘Lozinka za sreću’ iza koje stoji autorski i bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić.

Andrea Šušnjara pjeva o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih. Snažna, samouvjerena i svoja – moto je kojim se vodi Andrea i upravo tu poruku šalje publici, a prvenstveno pripadnicama nježnijeg spola:
‘Ja sam osoba čvrstog karaktera, rijetko mijenjam mišljenje i stav pa čak i kada je ljubav u pitanju. Upravo o tome govori moja nova pjesma u kojoj sam se odmah pronašla i poistovjetila s njom. Ova pjesma…to sam ja…Inače volim pjevati balade, mislim da mi najbolje pristaju. ‘

Spot je snimljen na tri lokacije u Dalmaciji: prekrasnoj povijesnoj utvrdi Sv. Nikole u Šibeniku, Villa na otoku Čiovo i u konjičkom klubu u koji Andrea odlazi na satove jahanja i gdje se zaljubila u ove predivne životinje. Upravo je po njezinoj želji crni pastuh postao glavni lik spota, kako bi pokazao svu svoju ljepotu i snagu te tako u prenesenom značenju ohrabrio sve one koji sumnjaju u nove početke.

 

(foto: Andrea Šušnjara / Damir Dešković)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]