Luminize pjevale za nizozemskog kralja

Piše: - 30/04/2018

Nizozemci svake godine 27. travnja priređuju proslavu kralju za njegov dan – Kings’s day (rođendan kralja Williema Alexandra) uz glazbu, sajmove i festivale, a budući da je to državni praznik, slavi se u svakom malom mjestu, dok se u velikim gradovima sprema nešto posebno i drugačije.

Upravo na jednom takvom, velikom i posebnom festivalu, The Life I Live, nastupile su naše četiri cure, poznatije kao Luminize. Festival koji se održao u Haagu posjetilo je više od 300 tisuća ljudi, a grupa Luminize napravila je sjajnu atmosferu i učinila proslavu kraljevog rođendana još posebnijom.

„Zvuči nam nestvarno da smo kao hrvatski band dobile ovakvu priliku za promociju, ali i pozornost samih Nizozemaca. Nakon svirke u Ziggo Domu, kao predgrupa Golden Earringu i nastupom pred 17 000 ljudi mislile smo da smo za sad “iskoristile” sve velike prilike, ali eto dočekalo nas je još jedno ogromno iznenađenje!“– izjavile su cure.

(Foto: Facebook / Luminize)

Četiri djevojke iz Crikvenice, svoju karijeru već godinama grade u Nizozemskoj, stoga ne čudi da su nakon uspješne turneje na kojoj su promovirale svoj debitantski album „All or nothing“ dobile poziv za sudjelovanje na ovakvom festivalu.

Iako im popularnost u Nizozemskoj raste, cure su još uvijek skromne i iznenađene odazivom na njihove koncerte i pozornošću koju dobivaju.

„Još nam izgleda nevjerojatno hodati gradom i na svakom koraku vidjeti ogromne jumbo plakate sa licem benda. Svaki dan primamo poruke fanova koji rade selfije sa plakatima. Potrudili smo se napraviti show koji će Nizozemci zapamtiti, i naravno, učiniti naše Hrvate ponosnima!“– dodale su djevojke iz grupe Luminize.

Iako većinu svoje glazbe izvode na engleskom jeziku, nadamo se da će uskoro domaćem hitu ‘Zašto još volim te‘ koji su snimile s Marinom Jurićem – Čivrom, dodati još neki.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]