LIVING ROOM s Vatrom! Dečak: “Imali smo Mišo Kovač moment!”

Piše: - 26/11/2021

Treća epizoda s novim voditeljima Nives Ivanišević i Markom Toljom u Living Room Acoustic, dnevni boravak narodnog, dovela je dečke iz grupe Vatra.

Odlično raspoloženi Ivan Dečak govorio je o Tangu, pjesmi koja ih je najviše obilježila u 22 godine karijere. Kako je rekao, zbog te pjesme su ih počeli zvati na trgove i veće pozornice.
Na Markovo pitanje, je li se s tom pjesmom dogodio “Mišo Kovač moment” (da digneš ruke), Dečak je odgovorio:

“Teško je staviti bilo koga u rečenicu zajedno s Mišom Kovačem, ali ta pjesma stvarno izaziva opće narodno veselje. Mi smo se šalili, kad je ta pjesma stvarno eksplodirala, te godine smo odsvirali oko 97 koncerata i onda smo točno shvatili gdje su nas zvali samo zbog te pjesme.
Tango publika!”

Nives i Marko spremili su Dečaku i jedan izazov. Morao je iz posude izvući jednu pjesmu (npr. “Božić dolazi”) te jednu konkretnu situaciju (saznao si da te je žena ostavila), a kako je to prošlo – jednostavno moraš pogledati! Dobio je 3 pjesme i 3 situacije. 😀

A novost više i nije da se u Living room-u obrađuje obrada strane pjesme. Vatra je odlično obradila hit Chrisa Isaaka, ‘Wicked game‘. Naravno, i ‘Tango’ su odsvirali, a spremili su i ‘Nama se nikud ne žuri‘ te najnoviju ‘Nova godina nije se dogodila‘, čiju smo premijeru mogli slušati u Jutarnjem klubu.

Cijelu emisiju te sve izvedbe pogledaj i poslušaj na Youtube kanalu narodnog.

Budi uz ‘Living room acoustic’ i u četvrtak 9.12. jer spremamo ti božićni specijal! Izvođači najbolje domaće glazbe pjevaju najljepše božićne pjesme na engleskom jeziku.
Samo na narodnom i narodni TV-u od 18 sati!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]