‘Living Room Acoustic’ se vraća, sezonu otvara TBF!

Piše: - 01/10/2018

Jacques koji uživo šiša našeg Tomislava, Kedžo koji u planku iznad Gine odgovara na pitanja, Karan i picigin na tepihu… Svašta smo doživjeli i vidjeli u prvoj sezoni emisije ‘Narodni Living Room Acoustic’. Polusatne emisije pretvorile su se u odličnu atmosferu punu smijeha, zabave, dobre svirke, a ponekad i suza.

Naravno, nije to sve. Imali smo prilike čuti neke nesvakidašnje obrade, nešto potpuno drugačije. Zadatak za svakog glazbenika bio je jednostavan – uzmi jednu pjesmu od kolega i otpjevaj je na svoj način… Svaki put ispalo je nevjerojatnije nego što smo mogli očekivati.

Nakon više od 15 izvođača i nebrojeno puno izvedbi kako svojih, tako i tuđih pjesama, uslijedila je ljetna stanka koja završava u četvrtak, 4. listopada. Novu sezonu otvorit će TBF, koji će, osim svojih hitova, po dobrom starom običaju, izvesti i jednu obradu.

Prati nas svakog drugog četvrtka od 18:15 na Narodnom, Facebook Liveu i Narodnom TV. Kroz emisiju te vode Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović iz Treće smjene.

Sve emisije koje si propustio, možeš pronaći ovdje.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]