Lach: Duhovit, emocionalan i spor

Piše: - 27/04/2021

Glumac, otac, pjevač i vatrogasac – sve je to Stjepan Lach, iako nam je svojim posljednjim singlom rekao ‘Ja nisam taj‘.

Početkom mjeseca je proslavio tri godine braka, a sve nam se čini da mu je ta ljubav i najveći izvor strasti koje unosi u svoje pjesme. Prilikom zadnjeg razgovora, spomenuo je kako bi uskoro bio i red da se neki album složi, ali prije toga je svojim pratiteljima na Instagramu otkrio mnoge zanimljive stvari pa tako i da možemo očekivati novu pjesmu u lipnju.

Nedavno nam se pojavio na malim ekranima u televizijskoj seriji. , a nešto prije toga je i svoje fanove počastio sjajnim novim virtualnim iskustvom.

Sada je dao priliku da ga pratitelji upoznaju kroz pitanja pa je tako i opisao sebe u tri riječi: duhovit, emocionalan i spor. Također se i prisjetio ušća Neretve gdje je snimao spot za pjesmu ‘Ne mogu odoljeti‘ te je rekao kako je baš ta lokacija odabrana jer je pjesma posvećena ženi i njihovim sinovima.

Prisjetio se i Lach kako mu se nitko nije okrenuo kad je nastupao u Voiceu, ali ga to nije obeshrabrilo: ‘Na Voice sam gledao kao na jednu stepenicu u karijeri. Rano sam ispao, ali mi je opet i to dalo dosta medijskog prostora tako da me se neki i danas sjećaju s Voicea. Nastavio sam raditi, usavršavati se, jedan projekt donosio je drugi i eto me danas tu gdje jesam, a još je mnogo toga ispred nas!

Pitali su ga pratitelji i da ponovno zapjeva Frankine stihove te nas je ovaj puta počastio obradom Frankine ‘Ruže u kamenu‘, a mi ne možemo zaboraviti njegov finalni nastup!

Zatim se stavio na raspolaganje i za sve buduće ljubavi koje žele da im upravo on pjeva u svatovima, a mnogi se nadamo negdje da ćemo ga moći i uživo poslušati.

Ipak ono najzanimljivije je bilo da je otkrio kako u lipnju možemo očekivati novu pjesmu, a kako nas raduje svaka nova pjesma probali smo izvući koju riječ više vezano uz ovu najavu, ali sve što nam je otkrio je bilo: ‘Bit će na tragu ‘Prave razlike‘ i veselim joj se!

I mi se veselimo i željno iščekujemo čuti novu pjesmu iz njegove radionice iza koje se nadamo da slijedi i album.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]