Krenuo novi Living room: Tolja i Jacques pjevali ‘Debeli i mršavi’

Piše: - 28/10/2021

Isti prostor, ista emisija, ali puno novosti. Naš ‘Living Room Acoustic’ ima nove voditelje: Nives Ivanišević i Marko Tolja svakog drugog četvrtka dočekuju naše glazbene zvijezde. Imamo i novi termin – odsad krećemo točno u 18 sati, a zvijezde imaju novi zadatak: pjevati obrade svjetskih hitova.

Prvi koji je stigao u novo-staru emisiju je Jacques!

Puno smijeha i odlične glazbe stalo je u pola sata emisije u kojoj smo mogli čuti kako zvuči kad Tolja i Jacques promijene hit Stevieja Wondera i Paula McCartneya ‘Ebony & Ivory’ u ‘Debeli i mršavi’. Saznali smo i što Josipa Lisac koja progovara kroz Jacquesa misli o Marku Tolji.

Podijelio je Jacques s nama i neke “ozbiljnije” stvari. Na pitanje Nives na što je u životu najponosniji, pjevač, osim na svoju djecu, kaže: “Poslovno gledano, svojim najvećim uspjehom smatram što sam 20 godina na sceni s pjesmama koje baš istinski volim i nikad ne idem s idejama kako se dodvoriti. Nastojim biti u trendu, pop glazba je materija koja je najprisutnija i ja mislim da daje najveću kreativnost.”

Kad smo kod glazbe, Jacques nas je počastio svojom obradom Adeleine pjesme ‘Rolling In The Deep’, a našli su se tu i njegovi hitovi ‘Srce pamti zauvijek’, ‘Teret’ i ‘Razgovor’.

Ostatak izvedbi pogledaj na Youtube kanalu narodnog.

‘Living room acoustic’ prati svakog drugog četvrtka od 18 sati na narodnom i narodni TV-u.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]