Koncerti po kojima ćemo pamtiti 2021.godinu

Piše: - 30/12/2021

‘Večer za pamćenje, savršeno, predivno…’.redali su se komentari i onih koji su 04. srpnja bili na Peristilu i onih koji su sjedili doma uz narodni. narodni i Splitski festival zajedničkim snagama  stavili su točku na koncertnu sušu koja je predugo trajala. Nakon dugo vremena  na Peristilu je održan koncert pred publikom, a ta čast  je pripala Nini, koja je baš na svoj rođendan otpjevala neke od najljepših pjesama koje su u zadnjih 60 godina obilježile Splitski festival. 

Kako je bilo, najbolje je ocijenila naša slušateljica Ivana:

‘Od jedan do deset bilo je petnaest.’

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by narodni (@narodni.official)


Drugi koncert uslijedio je u rujnu i to u Kristininom dvorištu u Kožinu. Ove godine, Vanna je održala ekskluzivni ‘Koncert u tvom domu’ i bila je oduševljena ekipom.

‘Bilo je toliko glasno i intenzivno jer su iskoristili činjenicu da je moguće održati pravi pravcati koncert u njihovom domu. To je fenomenalno.’ 

Okupljeni u dvorištu, ali i oni iz nekoliko dvorišta do, slučajni i namjerni prolaznici, svi su s Vannom uglas pjevali ‘Tek je 12 sati, ‘Jedina’, ali i novije hitove ‘Puna memorija’, ‘Loš trenutak’… Kristina i njezini prijatelji znali su svaku riječ svake pjesme, plesali su od prvog do zadnjega takta… Predviđenih sat vremena oduljilo se na sat i pol, a što se ekipe tiče – tako se moglo do jutra.

Sličnu atmosferu, samo u puno većem sastavu, očekujemo u Areni Zagreb 05. veljače na Vanninom velikom koncertu. Do tada, ako ti zatreba pozitivne energije, baci oko na YouTube kanal narodnog.

 

 

Podijeli ovu objavu

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]