Koncerti na sve strane

Piše: - 01/08/2022

Ljeto je u punom zamahu, osjeti se to po gužvama prema moru, po temperaturama i po svemu onome po čemu je ljeto poznato, a to su oduvijek bili i koncerti. Nakon dvoipolgodišnje stanke, konačno imamo taj feeling da su se ljudi ipak malo opustili i odlučili uživati u ljetu i svemu onome što ono nosi.

U prilog tome svakako ide činjenica da su naši izvođači stvarno posvuda i da koncerata konačno ima kao i prije. Evo što smo iskopali od nadolazećih koncerata.

Neno Belan na svojim društvenim mrežama najavjulje u Biogradu, Kninu, Baškoj, Silbi, Čiovu, Vodnjanu, Ugljanu, Dubrovniku, Osijeku, Slavonskom Brodu i Splitu. I to sve u idućih mjesec dana.

View this post on Instagram

 

A post shared by Neno Belan (@nenobelan)

Dečki iz Psihomodo popa također koncertuju na veliko. Danas su u Zadru, Okrugu, Petrinji, Labinu, pa u Osijeku.

 

Massimo je 27. kolovoza na Špancirfestu u Varaždinu, pa onda nas sve čeka njegov veliki koncert u zagrebačkoj Areni 05. studenog 2002.

Massimo Instagram story

Massimo Instagram story

 

Matija Cvek također ima pune ruke posla. Sutra je u Splitu, pa u Biogradu, Primoštenu, Krku, Puli, Vrgorcu, Dubrovniku, Požegi i krajem mjeseca u Vodicama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

 

Ni Silente ne staju. Ovo ljeto već su odradili hrpu koncerata od kojih će se zasigurno pamtiti onaj u pulskoj Areni, šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila i zagrebačkom Medvedgradu, a čekaju ih još Trogir, Bibinje, Dubrovnik, Osijek, Matulji, Novalja, Zadar i Omišalj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silente (@silente_official)

 

 

Od velikih koncerata koji nas čekaju do kraja godine tu su još onaj Jelene Rozge u zagrebačkoj Areni 17. prosinca, te koncert Doris Dragović 12. studenog u splitskoj Spaladium areni.

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]