Koncert za Olivera – prijenos UŽIVO na narodnom

Piše: - 21/07/2020

Sve bi da da si tu

Bar na jedan tren da vičnost bude

Da ti pratim trag u beskraju

Sve bi da da si tu

Mala pjaca ispred župne crkve u Vela Luci, opet će postati mjesto s kojeg ćemo gledati nebo, osluškivati more i osjećati Oliverovu glazbu koja je neraskidivi dio naših života.

Upravo je taj prostor bio mjesto na kojem je Oliver Dragojević tako često za života volio pjevati ljeti. Druga godišnjica njegove smrti obilježit će se u srijedu 29. srpnja 2020. koncertom ‘Trag u beskraju’.

Na koncertu  će uz pratnju gudačkog orkestra nastupiti njegovi prijatelji i kolege Petar Grašo, Nina Badrić i Petar Dragojević, Dupini, gudački orkestar pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog i Ante Gele kao glazbenog producenta.

Koncert možeš uživo od 21:30 sati slušati na narodnom.

Ove godine program je proširen na još dva dana. U četvrtak, 30. srpnja, mlade generacije će pjevati Oliverove pjesme. Ta je večer nazvana ‘Evo mene među moje‘, a nastupaju: Mia Dimšić, Marko Kutlić, Jure BrkljačaMatija Cvek, NelaAlen Đuras, Nela Đinđić, Vinko Ćemeraš, Dino JelusićIva Ajduković, Albina Grčić, Uršula Najev, Dino Petrić, Sabrina Hebiri, Josip Palmeta, Petra Roško, Petra Oreč.

Zadnji dan, 31.srpnja je večer jazza, a pjevat će Ines Tričković. Za Olivera ju vežu i obiteljske veze pa je tako i ovaj izbor posebno emotivno obojen.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]