Kome Kim poručuje: ‘Hej, dođi malo češće’?

Piše: - 03/06/2019

‘Hej, dođi malo češće’ novi je singl Kim Verson za koji sama potpisuje tekst i glazbu. Radi se o jednostavnoj, vedroj i pozitivnoj pjesmi koja u sebi ima dozu nostalgije.

‘Govori o sjećanjima na lijepe dane, nezaboravnim trenucima, uspomenama i osobama koje ti uvijek ostaju u srcu. Nikad nemojte ispuštati iz života ljude koji ga čine dragocjenijim i ljepšim.‘ – rekla je Kim.

 

 

‘Željela sam postići tu neku bajkovitu atmosferu, slatko, lijepo i pomalo rustikalno. Zato sam otpočetka imala viziju sebe pored lijepe drvene kućice, u prirodi i uz svoju gitaru. Jagode i vožnja na retro biciklu bili su definitivno neizostavni u ovoj priči. Lijepo je i sviđa mi se kako u svakoj pjesmi i spotu mogu dati mašti na volju, razigrati se, biti drukčija i različita, a zapravo sam cijelo vrijeme to ja. Zato mi je izazov stvarati pjesme koje se svaki put itekako razlikuju jedna od druge.’– izjavila je Kim.

Spot je snimljen na dvije lokacije, u Karlovcu i divnoj prirodi kampa Slapić u Dugoj Resi, a glavnu ideju spota potpisuje Kim Verson.

(foto: Kim Verson / Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]