Kolege glazbenici o Oliveru

Piše: - 29/07/2022

Oliverova obožavana Vela Luka danas će se velikim koncertom u njegovu čast prisjetiti njegovih velikih hitova, ali i manje poznatih pjesama. Kolege glazbenici na pontonu veličine 24X17 metara održat će dvosatni koncert koji je besplatan. Uz Zoricu Kondžu, Tedija Spalata, Petra Grašu, Doris Dragović, Petra Dragojevića nastupit će i niz mladih pjevača – Dino Jelusić, Matija Cvek, Jure Brkljača te simfonijski orkestar.

Matija Cvek za narodni se prisjetio njihovog prvog susreta: “Imao sam  devetnaest godina, tada sam već imao to predivno iskustvo da čovjek pokaže koliko velik možeš bit, a koliko normalan možeš ostati i mislim da je to ono najbolje što od njega osim glazbe možemo naučiti.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

“Nama je Vela Luka doživljaj  više nego sama izvedba, naravno ogramna je čast da smo uoopće tu i da pjevamo pjesme koje je otpjevao najveći, ali to nam je takakv gušt, da nemam ništa više od toga za reći”, dodao je Matija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jure Brkljača (@jurebrkljaca_)

Glazbeni producent središnjeg koncerta u Vela Luci, Ante Gelo rekao nam je kako su on i kolege suradnici doživljavali Olivera: “Mi smo ga uvijek gledali kao veliku facu i frenda, sto puta je bio gentelman prema nama, sto puta nas je zaštitio i zato se sve ovo i događa, ta njegova energija da nas skupi opet, da se družimo da ga se spomenemo. To su te pjesme i tekstovi koji ljudima puno znače i vraćaju ih u neka vremena koja puno znače.”

‘Trag u beskraju – sjećanje na Olivera’ počinje u 21,25 večeras, a prijenos možeš pratiti na Prvom programu HTV-a.

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]