Kedžo obradio Severinu pa zaplakao zbog Doris

Piše: - 16/03/2018

Ja inače jako volim Severinu jer je beskrajno talentirana i ima tu emociju kojom dira ljude, pogotovo u baladama“, rekao je Damir Kedžo u Narodni Living Room Acousticu nakon što je razvalio njezin hit ‘Kao‘ na sebi svojstven način. Bile su to četiri minute čiste emocije u dnevnom boravku Narodnog.

Nisu to bile jedine emocije koje je Kedžo dao. U polusatnom gostovanju izmijenile su se suze, smijeh i znoj (doslovno!)… U emisiju se kao iznenađenje javila Doris Dragović, koja je svojim riječima taknula Kedžu do te mjere da je pjevač zaplakao.

“Damir Kedžo je blago svijeta. To treba znati i tako valja cijeniti sve što on radi jer nikako drugačije ne mogu protumačiti tu ogromnu ljepotu koju isijava iz sebe. On kao da ima krila pa te podiže kad su možda tvoja zaboravila letjeti, kako kaže ona priča…”

Kedžo je na to samo kratko dodao: “Kad ti netko koga slušaš cijeli život i tko ti je toliki uzor kaže ovakve lijepe riječi… Evo, ne znam…

Nakon suza, na red je došla tjelovježba. Kedžo je imao zadatak ‘plankati‘ iznad Gine dok mu ona postavlja pitanja. Splenkaj me! izazov je inače prije nekoliko dana otvorila Rozga, koja je iznad naše Tatjane izdržala 18 sekundi. Kedži nije bilo teško oboriti taj rekord pa je iznad Gine uspio stajati minutu i 20 sekundi.

Za to vrijeme otkrili smo da ne bi nikad jeo pizzu s ananasom, brzopletost i stalno mijenjanje mišljenja su mu najveće mane, a da se u dnevnom boravku pojavila Severina, pao bi u nesvijest.

Osim obrade, Kedžo je u Living Room Acousticu izveo tri svoje pjesme, ‘Ljubavi moja‘, ‘Vojnik ljubavi‘ i nezaobilaznu ‘365‘, koju je na početku karijere izvodio u bendu Saša, Tin i Kedžo.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]