Kedžo: Ne bi me čudilo da Divlji vjetre osvoji nagradu

Piše: - 05/01/2021

U trideset najslušanijih i nominiranih pjesama za Dan nabolje domaće glazbe i nagradu Bilo naroda iz 2020. je i Kedžina ‘Divlji vjetre’, pjesma s kojom je, da se nije dogodila korona, trebao otputovati na Eurosong.

“Prekrsano se osjećam, zbog te pjesme sam pobijedio na Dori, za vrijeme prve karantene mi se javljalo jako puno ljudi koji su si ju puštali kako bi lakše prebrodili te trenutke”, rekao je Damir.

Najbitnije mi je da pjesma dođe do publike, da ju publika voli, a za Divlji vjetre to svakako vrijedi.

Kedžo je i prethodnih godina imao nominacije za Dan najbolje domaće glazbe, 2017. za pjesmu Ljubavi moja, te 2019. za Srce mi umire za njom. Možda Divlji vjetre bude treća sreća za njega: “Moram priznati da je Divlji vjetre otavio trag, i ne bi me čudilo da uđe u Top 10 i možda osvoji nagradu”, rekao je Kedžo.

“Super mi je kod te pjesme što kad ju slušaš imaš osjećaj da si na vrhu planine. Nekako mi je idealna za početak ove godine, da se nakon svih nedaća koje smo prošli prošle godine probamo staviti u pozitivni mood i da krenemo s 2021. na najbolji mogući način. I najbitnije mi je da u ovim trenutcima pomažemo jedni drugima i dok to radite pustite si Divlji vjetre”, kaže Kedžo.

Za Kedžu i za ostale nominirane možeš glasati ovdje sve do 17. siječnja u ponoć.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]