Kedžo i Domenica: Mi protiv nas

Piše: - 14/06/2018

Damir Kedžo i Domenica suradnju već dugo najavljuju, a sada je konačno ‘opipljiva’ i zvuči ovako:

Mi protiv nas

Nismo ni šanse imali

Kako smo lako pustili

Da jednom smo tako voljeni

Ostali sami, slomljeni…

‘Mi protiv nas’ duet je snimljen za ovogodišnji Splitski festival koji se održava od 28. do 30. lipnja na Prokurativama.

Tončijev i Vjekoslavin sin Ivan napisao je glazbu i tekst za pjesmu najbolje prijateljice svoje sestre Hane. Prijateljicu dobro znamo, ona je Domenica, a pjeva je zajedno s Damirom Kedžom, čovjekom koji u zadnje vrijeme voli duete.

“Prvu verziju ove pjesme snimila sam još prije svih svojih pjesama, kada me Ivan zamolio da mu otpjevam radnu verziju i tako je zapravo započela naša suradnja. Jedva sam je dočekala snimiti. Upravo zbog toga mi je ova pjesma prirasla srcu, nešto što do sada niste čuli od mene i posebno mi je drago da ću je izvesti u duetu s Kedžom” – izjavila je Domenica za Narodni.

“Kad sam čuo pjesmu, odmah sam ju htio snimiti, legla mi je, i htio sam surađivati s Domenicom, jako mi se svidio mi njezin stil i smjer u kojem ide. Činila mi se to kao interesantna i neočekivana suradnja.  Mislim da su nam glasovi jako lijepo sjeli i sviđa mi se što sam u spotu ušao njezinu priču, u te pastelne boje i režiju”, rekao je Kedžo za Narodni. 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]