Kedžo, Cvek i Vjeko – o ljubavi, svaki na svoj način

Piše: - 23/10/2018

Tri pjevača, tri pjesme i tri spota – Damir Kedžo, Matija Cvek i Vjeko Ključarić objavili su unazad nekoliko dana nove pjesme i spotove o bezvremenskoj temi – ljubavi. I to svaki na svoj način. Prema nazivima pjesama: ‘Šuti’, ‘Praviš me ludim’ i ‘Samo hodaj dalje’ dečki kao da su snimili tri faze svake ljubavne veze, a onda izbacili i spotove koji izgledaju svjetski. Iskreno, ne znamo u koji bi prvo gledali, pa ti ih nudimo sve:

“7 mjeseci sam čekao da ova pjesma ugleda svjetlo dana. 14 godina je prošlo od prošle plesne pjesme. Zbog toga ju toliko volim. Hvala svima koji su ju toliko dugo pripremali sa mnom. Cijenim vašu svaku minutu. Znam da se pjesma zove “Šuti”, ali slobodno odvrnite do kraja. Ova se sluša glasno”, napisao je Kedžo na svom Facebook profilu. 

“Nešto skroz drugačije od ‘Visina’. Visine su na jednom kraju svijeta, a ‘Praviš me ludim’ na drugom kraju svijeta. I to je nešto što sam i prije pričao na svim intervjuima. Očekujte svašta jer sam jako bipolaran u toj muzici, i ne znam više ni sam šta sve volim, samo da je dobro” komentirao je Matija tijekom gostovanja u 385 Showu kod Tomislava Cvetkovića.

I Vjeko je izbacio novu stvar i spot koji je snimio za nju na Krku i u Zagrebu. Premijera je bila prošlu srijedu na Narodnom u 385 showu.

Ako je najvažnije

Ako sve na ljubav dođe

Tamo kamo vodim te

Tamo su naše isprepletene sudbine

Samo hodaj dalje

Kad sam ju prvi put otpjevao u studiju, osjetio sam leptiriće u trbuhu. Zaljubio sam se odmah na prvo slušanje, ne govori isključivo o ljubavi između dvije osobe, nego o cijelom spektru ljubavi”, rekao je Vjeko o ‘Samo hodaj dalje’.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]