Kako je Vanna uspjela rasplakati Tatjanu Jurić

Piše: - 28/10/2020

Nemoguće je nabrojati Vannine hitove kroz ovih trideset godina karijere. I, nije upitno da može otpjevati baš sve. Ali, kad izvodi svoju stvar to je ipak nekako drugačije; kao da je letvica podignuta za još jednu razinu.

‘Moram priznati da me to raduje i ispunjava više nego sam se mogla nadati. I prije sam ja naginjala sudjelovanju u stvaranju pjesme i to od samih početaka karijere. Ali falilo mi je te dosljednosti da dovršim stvar, a ne da ostanem na refrenu ili na pola chorusa..’. – ispričala je našoj Tatjani Jurić.

‘Puna memorija’, koju smo premijerno čuli u Pravom danu narodnog, zasuzila je Tatjanine oči već nakon prvih par taktova.

Vanna nije propustila priliku da pohvali svoju desnu ruku: ‘Goran Kovačić je taj čovjek koji mora slušati to što mi je u glavi. Kad njemu sjedne i kad mu se svidi onda znam da idemo u pravom smjeru. Teško je pričati o vlastitoj pjesmi, reći bilo što pametno ili ne daj Bože hvaliti, ali produkcija ove pjesme je čista senzacija!’

Vrijedilo je čekati stvar koja je napisana još prošle zime. ‘Najprije smo imali taj Loš trenutak da opišemo situaciju koja se produljila s lošeg trenutka na lošu sezonu, lošu godinu….Nekako sazrije prava situacija za predstaviti pjesmu, ova se i malo duže radila, pa smo čekali da se potrefi vrijeme da snimimo spot pa eto tako…’ smije se Vanna.

Pjesme su to koje vrijedi čekati. Baš kao što je  ‘Loš trenutak’ kojeg smo imali prilike čuti uživo baš na narodnom.

 

 

(Foto: Facebook Vanna)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]