Kad legenda obradi legendu: Bebek za Narodni obradio ‘Vjeruj u ljubav’

Piše: - 02/03/2018

„Njega ne treba posebno najavljivati, on će sve reći pjesmom“, tako je Tomislav Cvetković u Trećoj smjeni Narodnog najavio Željka Bebeka i njegovo gostovanje u Living Room Acousticu. Pjevaču čija karijera traje više od 40 godina, teško je odabrati samo četiri pjesme, no odluka je pala na one koje su nekako najviše obilježile njegovu solo i karijeru u Bijelom dugmetu.

Tako su slušatelji Narodnog mogli čuti ‘Ako voliš ovu ženu’, ‘Oprosti mi što te volim’ te ‘Loše vino’. Osim toga, Bebek je obradio Oliverovu ‘Vjeruj u ljubav’, što je ovom nastupu dalo posebnu težinu.

„Mislio sam da je pjesma ‘Vjeruj u ljubav’ lijepa i izazovna pjesma koju bih i ja mogao pokušati pjevati, na različite pristupe u istoj pjesmi i ja pokušam napraviti nešto što je Oliver već napravio.“

Bebeku se u jednom trenutku u našem dnevnom boravku pridružila i supruga Ružica s kojom je u braku 16 godina. Ona je na pitanje koja je tajna njihove ljubavi kratko odgovorila: „Pa ja mislim da treba naći pravog. Ja sam našla.“.

Koliki je emotivac kad je obitelj u pitanju, pjevač je pokazao još jednom tijekom emisije. Sa suzom u oku otkrio je i da će mu se na velikoj turneji priključiti 15-godišnji sin Zvonimir koji svira gitaru, ali i Franka Batelić s kojom će izvesti ‘Jabuke i vino’.

Željko Bebek s velikom turnejom kreće 8. ožujka u zagrebačkoj Ciboni, a nastavit će se 16. ožujka u Gradskom vrtu u Osijeku te splitskim Gripama.

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]