Kad Jacques zapjeva Mišu, a TBF Vitasovića, onda to moraš vidjeti

Piše: - 17/03/2021

Prilika da vidiš svoje omiljene izvođače u potpuno drugačijem izdanju – to je narodni Living Room Acoustic.   Svaki drugi četvrtak u dnevnom boravku narodnog,  Tomislav i Gina dovedu novog gosta. Akustične verzije hitova najbolje domaće glazbe pokazale su se čak i  zanimljivije od studijski ispeglanih izdanja. Naravno, najveće iščekivanje je – koja nam obrada stiže i pri tom je narodni Living Room Acoustic uspio  spojiti nespojivo; najveći izazov – izaći iz svoje komfort zone i otpjevati pjesmu kolege i to daleko van svog žanra.

Kad bacimo pogled na youtube kanal narodnog, vidimo da su najuspješniji daleko prešli milijun pregleda.

Jedna od najljepših obrada koju ćemo pamtiti je Jacquesova. On se odlučio za Mišu Kovača i legendarnu ‘Ako me ostaviš’

‘To su te velike pjesme kojih više baš nema tako puno i kojih se svi bojimo.Ovu pjesmu nisam pjevao nikad u životu jer se neke pjesme ne pjevaju iz strahopoštovanja prema originalnom izvođaču. Međutim, kako ja znam da mene Mišo voli, usudio sam se i ovo će biti njemu u čast.’

TBF su također prešli 1 200 000 pregleda s potpuno neočekivanom izvedbom Alena Vitasovića – Ne moren bež nje.

Što nas dalje čeka saznajemo u četvrtak, 25.ožujka od 18:15 kada u goste stiže Petar Dragojević. narodni Living Room Acoustic slušaj  na narodnom i gledaj na narodni TV. ( Potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]