Jure Brkljača o novoj pjesmi: “Osvojila me na prvo slušanje”

Piše: - 18/02/2019

Mladi Jure Brkljača imao je vikend za pamćenje. Ove godine po prvi puta pojavio se na Dori i to s pjesmom ‘Ne postojim kad nisi tu’.

Ova pjesma potpuno je Jurin stil, a jedino što se razlikuje od njegovog dosadašnjeg rada je to što ovoga puta nije on autor teksta i glazbe…

“Bez obzira jesam li autor ili ne, meni je uvijek najvažnije da pjesma ima ono nešto i da me pogodi, a ova pjesma me osvojila na prvo slušanje.”

Iako je bio u pripremama za nastup u Opatiji, Jure je našao vremena za snimiti i spot koji ga je, kako kaže za Narodni, sniman u Zagrebu i na Krku: “Pjesma me od samog početka asocirala na more i podsjećala na taj ambijent Mediterana i ta prva demo snimka nosila je jednu veličinu tako da smo spojili klavir i more.”

Jure se za Narodni prisjetio i nastupa na Dori…

“Moram priznati da nije bilo lako nastupiti na Dori s obzirom da se vratila nakon osam godina. Svi ljudi su iščekivali, bili znatiželjni… Bila je to jedna velika doza odgovornosti, ali svi izvođači su se maksimalno pripremili i sve je bilo na visokom nivou. Cijeli moj tim mi je stalno pomagao i bila velika potpora… To je bilo jedno stvarno čudno iskustvo i baš mi je drago da sam nastupio.”

(foto: Jure Brkljača/Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]