Jure Brkljača i Tony Cetinski u Top 30

Piše: - 05/01/2021

Za Dan Najbolje Domaće Glazbe i to peti put po redu tradicionalno već rezerviramo posljednju srijedu u siječnju, a najbolje od najboljeg cijele godine biraš baš – TI. 

Imamo trideset najbolje ocijenjenih domaćih pjesama za koje si ti dao najviše glasova i koje smo zajedno slušali na narodnom, ali to nije sve! Svoj glas možeš dati OVDJE – imaš vremena do 17. siječnja u ponoć! Tako odlučuješ koje pjesme ulaze u TOP 10 i ulaziš u bubanj za nagradu – imamo tri vikend putovanja po vlastitom izboru.

Jure Brkljača u TOP 30 ušao je s čak dvije pjesme – ‘Znao sam’ i ‘Ovo je istina’ koju je izveo zajedno s Tonyjem Cetinskim. 

Zahvalili su slušateljima što su prepoznali njihov rad, a Tony je o radu s mladim izvođačima rekao: ‘Kad nešto daš bez da razmišljaš o tome da si dao, onda ti se na kraju i vrati. Baš me razveselila ta vijest i da je pjesma dobila glasove od publike. U tim uvjetima koje smo imali na raspolaganju, pjesmu smo uspjeli prikazati kroz spot koji ima milijun pregleda. To je pjesma koja mi je među dražim duetima u karijeri.’ 

S tim se složio i mladi Jure koji je ponosan na ovaj duet, ali je ponosan i na samostalnu nominaciju za pjesmu ‘Znao sam’: ‘Iskreno, možda sam se i mogao nadati da će se jedna moja stvar naći među nominiranima. Jako sam zahvalan, da su dvije moje pjesme na popisu stvarno ne mogu vjerovati. Jako mi je teško odabrati koja pjesma mi je draža. Jedna mi je opisala period u kojem smo svi bili zatvoreni i nismo imali izbora, ovu drugu obožavam svirati i pjevati, a mislim da je i kod publike isto. Teško je odlučiti’. 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]