Josipa Lisac i Karlo Metikoš – ljubav koja traje zauvijek

Piše: - 08/02/2021

Nakon što je Josipa Lisac najavila svoj virtualni koncert ‘Dnevnik jedne ljubavi’, na Valentinovo 14.02., na Instagram profilu je obilježila rođendan Karla Metikoša i prisjetila se njihove velike ljubavi.

Objava nije slučajno došla danas jer 8. veljače je rođendan tog glazbenika kojeg Josipa nije prežalila ni 29 godina nakon njegove smrti. ‘Najznačajniji dio njegovog profesionalnog i privatnog života je suradnja i velika ljubav s Josipom Lisac’, stoji na njenom službenom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

‘Jedino ljudi koji su opsjednuti ljubavlju znaju da ona nije u pogledu, nego u osjećaju. I zašto bi mene, onda, netko trebao pitati: ‘Kako ćeš ti, Josipa, sada dalje?’ Pa, upravo zato što osjećam nije ništa prestalo… Teško je o tome govoriti. Fizički živim svoj život, nosim svoj teret, ali kako uopće mogu to drugačije izraziti osim svojim koncertima i svojom ličnošću, za koju je on toliko zaslužan? Uzdigao me na pijedestal kao božicu i osposobio me da mogu dalje sama.’, rekla je Josipa.

Prisjetila se i kako se 1971. godine u Petrinji rodila ljubav između njih dvoje. ‘U tom trenutku sve je postalo jasno; fantastična je spoznaja da smo svoje putove spojili na mah – u bljesku’, piše na Instagramu uz emotivan video:

 

 

Josipa nerijetko spominje kako je upravo Karlo Metikoš zaslužan za njen uspjeh te da ju je on stvorio. Njihova joj je ljubav poslužila i kao inspiracija za prvi album Dnevnik jedne ljubavi iz 1973. godine.

 

(Foto: Josipa Lisac / Official Facbook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]