Još više inspiracije u domu Stjepana Lacha

Piše: - 07/09/2020

Sad sam još inspiriraniji” – govori Stjepan Lach koji je prije dva tjedna postao tata drugom dječaku. Koronavirus i “novo normalno” možda je glazbenicima donijelo zatišje kad je riječ o nastupima, ali ne i kad je u pitanju stvaranje glazbe i novih singlova što smo se kod većine uvjerili, a Lach nam je to i potvrdio pa usput i najavio neke novitete.

Maleni Benjamin i Izak neće se boriti za pažnju roditelja jer je vremena za sve dovoljno, ali se ipak nada kako će se trenutno stanje promijeniti i kako će što prije stati pred svoju publiku.

Nedostaje mu to kao i svim kolegama, a ako se pokaže prilika za nastupnom, u trenu je spreman organizirati bend. “Lakše je s djecom nego s ovom cijelom situacijom oko korone” – našalio se.

Na svojem se Instagramu Lach pohvalio fotografijom iz koje možemo svakako vidjeti da mu sna ne nedostaje i da će lako uskladiti i privatno i poslovno.


Jedva čekamo čuti što nam to iduće priprema. U glazbenom ga rastu, kaže, ništa nije zaustavilo. Dok je čekao da mu pojačanje stigne u obitelj, pripremao je i nove pjesme.

Ovog će mjeseca snimiti dva singla. Jedan od njih bit će na tragu pjesme “Više od ljubavi“, lagana, lijepa i pitka pjesma u kojoj će izraziti i sreću koja ga u ovim danima posebno obuzima.

O drugoj nam nije htio otkriti puno, o njoj se, uz smijeh kaže, još stigne pričati.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]