Jelena Rozga za Narodni obradila Ninu Badrić i stari Magazin

Piše: - 25/05/2018

Čuti Jelenu Rozgu kako pjeva pjesmu svoje prijateljice Nine Badrić ne može se čuti često. Zapravo, do Narodni Living Room Acoustica nije uopće bilo moguće. Jelena je samo za gostovanje u dnevnom boravku Narodnog odabrala pjesmu ‘Moja ljubav’.

“Ovo je prvi puta da ću otpjevati ovu prekrasnu pjesmu od Nine. Planirala sam pjevati jednu drugu Nininu, ali u subotu kad sam se vratila iz Maribora upalila sam televiziju. Bio je neki prastari koncert, mislim da je to bila 2002. ili 2003. Tad je izašao Ninin album ‘Ljubav’, i cimerica mi je bila naša poznata glumica Nives Ivanković. Ja sam na repeatu non stop imala tu pjesmu, ona mi je rekla “Znaš šta mala, izbacit ću te majke mi iz stana, prestani je slušat’…”. Eto, zato ta pjesma.”, rekla je kroz smijeh Jelena o svojem odabiru obrade.

Nije to bila jedina obrada koju su slušatelji i gledatelji mogli čuti. Jelena je otpjevala klasik ‘Kada krenu vlakovi’, koji je za Magazin davne 1986. izvela Ljiljana Nikolovska.

“Ovo je zapravo nekakva poluobrada s obzirom da sam ja 10 i pol godina pjevala u grupi Magazin i nekako sam rasla uz sve ove prekrasne pjesme koje je pjevala Nikolovska. Ona je i dan danas moja najdraža pjevačica…”

Jelenino gostovanje tako je postao pravi povratak u prošlost. Pjevačica se prisjetila svojih godina u Magazinu rekavši kako je kao klinka sanjala da pjeva u toj grupi i da surađuje s Tončijem Huljićem. Dodala je kako ništa ne bi mijenjala u svojoj karijeri, a na pitanje kako bi je opisala u samo jednoj riječi, kratko je rekla: “Prekrasno.”.

Magazinskih dana prisjetila se i pjesmama ‘Oprosti mala’, ‘Opijum’ i ‘S druge strane mjeseca’ koje je za Narodni izvela u jednom mixu.

Jelenino gostovanje nije moglo proći i bez njezine solo karijere i to upravo posljednjim singlom ‘Najbolji dan’, nakon kojeg je Jelena otkrila i neke svoje planove za budućnost. Otkrila je kako odmah nakon gostovanja na Narodnom trči u studio gdje snima novu pjesmu za ljeto. Na pitanje slušatelja kad će novi duet s nekim od kolega, znakovito se nasmiješila i kratko odgovorila: “Radimo na tome!”

 

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Ako ti je draže gledati, to možeš napraviti na Facebooku i Narodni TV-u. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]