Jacques – Ovaj show nije samo još jedna svirka

Piše: - 23/09/2020

Jacques se u listopadu vraća u zagrebački Sax gdje ćemo svaki četvrtak ponovno uživo moći uživati u njegovom glasu. ‘Svaki četvrtak ključan je za vaše dobro raspoloženje!  Bit će to moja osnovna misao vodilja u kreiranju večeri tijekom kojih ću ugostiti svoje drage kolege i pokušati ih predstaviti u svjetlu kojim sjaje u mome životu; bit će tu i puno vrhunske glazbe uživo, prepričavanja dogodovština, obilje dobroga i zdravoga humora; ukratko – ljubavi, smijeha i pjesme neće nedostajati!’, tako je Jacques na facebooku najavio početak svoga showa ‘Glavom i bradom’.

Time je napravio dvadeset godina puni krug svoje karijere. Naime, upravo je to mjesto gdje je 2000. započeo svoj profesionalni put i punih osam sezona družio se sa svojom publikom svaki četvrtak. Ovog puta, druženje u smanjenom sastavu. Zbog epidemioloških mjera bit će mjesta za samo stotinu posjetitelja. Zato na vrijeme rezerviraj karte na [email protected] ili. 01 4872 836.

Jacques je ponovno oborio sa svojom zadnjom pjesmom ‘Moj najveći strah’ koja ne silazi s Top 16 narodnog.

 

Jacques je vrhunski kad iznese svoj, ali i hitove  svojih kolega. To je dokazao i gostujući u narodni Living Room Acoustic kada je maestralno otpjevao Mišin hit ‘Ako me ostaviš’. Do sada na youtube narodnog ima preko 1 200 000 pregleda.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]