Jacques o Danu najbolje domaće glazbe: “Neka pobijedi najbolji!”

Piše: - 08/01/2019

“Prije svega presretan i zahvalan na činjenici što sam u Top 30 omiljenih. Uvijek je lijepo čuti takve komplimente, uvijek je to neki lijepi pokazatelj da je pjesma našla put do slušatelja.”, tako je Jacques reagirao nakon što je saznao da je njegova pjesma ‘Sam’ u konkurenciji za najbolju pjesmu prošle godine.

Pjevač je već bio gost ‘Dana najbolje domaće glazbe’ i to na prvom izdanju 2017. godine. Tad je za pjesmu 2016. bio nominiran njegov duet s Doris Dragović, ‘Ima nešto u tome’.

Jacques će nastup sigurno pamtiti po tome što je duet otpjevao sam s obzirom da je Doris spriječila bolest, a i sam je bio pod prehladom i bez glasa. Svejedno je slušatelje i gledatelje svojom izvedbom ostavio bez teksta…

“Svaki puta kada neka od mojih pjesama, koje možda nisu planski, nego onako baš od srca i iz srca, se proširi na način da dođe do ljudi kao što je to učinila pjesma ‘Sam’, onda je to meni veliko zadovoljstvo. Ako se ništa ne dogodi dalje, ja ću biti zadovoljan. Biti u Top 30 je već zaista velika stvar.”

Na pitanje ima li favorita, Jacques je odlučio ostati “politički korektan” te ne izdvajati nikoga zasebno, ali je svima od srca poželio sreću i kratko dodao: “Neka pobijedi najbolji!”

I ti možeš odabrati svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]