Jacques na kazališnim daskama

Piše: - 20/03/2019

“Kao tinejdžer, kad sam se inficirao rock operom Jesus Christ Superstar, sanjao sam ulogu Heroda. Više od 20 godina to mi je bila velika želja. One se, očito, ostvaruju!”

Jacques je na svom Facebooku podijelio oduševljenje novim izazovom koji je ispred njega. Ove subote, 23.ožujka u zagrebačkom Gradskom kazalištu Komedija, po prvi put u ulozi kralja Heroda nastupa Jacques.

 

View this post on Instagram

 

@jesuschristsuperstar PREMIJERA – 23.3. @kazaliste_komedija 🔝⭐️❤️ #kingherodssong

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on

Legendarni dvojac Tim Rice i Andrew Lloyd Webber napisali su remek djelo Jesus Christ Superstar koje govori o posljednjih sedam dana života Isusa iz Nazareta. Osobita pozornost posvećena je odnosu običnih ljudi prema Isusu i prema događajima oko njega, pri čemu su dva glavna predstavnika tih odnosa Juda (okreće se od svojega učitelja i postaje izdajnikom) i Marija Magdalena (obraćena grešnica koja u Isusa ima neograničeno povjerenje).

Sve što Jacques dotakne pretvori se u uspjeh što je pokazao i u našem Narodni Living Room Acoustic u kojem je fantastično obradio hit Miše Kovača Ako me ostaviš‘.

Da se njegove želje ostvaruju pokazao je i prije dvije godine kada je nastupio na Eurosongu kao predstavnik Hrvatske s pjesmom ‘My friend‘.

I ove godine ponovno je vezan uz Eurosong – potpisuje pjesmu ‘The Dream‘ s kojom Roko Blažević putuje u Tel Aviv na izbor za najbolju pjesmu Europe. Roko je oduševio nastupom uživo na Narodnom, a nadamo se da će jednako oduševiti publiku diljem Europe.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]