Iznenađenje: Vatra na Ultri Europe

Piše: - 27/02/2019

U Splitu se sprema sedma Ultra Europe, jedan od najpoznatijih festivala elektronske glazbe na svijetu. Za sedmo izdanje pripremljena su i brojna iznenađenja, a jedno od njih je i potpuno nova pozornica – Worldwide Stage. Hrvatsku će, sasvim neočekivano, predstaviti i grupa Vatra koja će se, na čelu s Ivanom Dečakom, pojaviti u dosad neviđenom ruhu i zvuku.

“Često volimo koketirati s elektronskim zvukom, a kako oduvijek volimo pomicati granice, spremno smo prihvatili ovaj veliki izazov.”

Vatra će na Ultri predstaviti neke od svojih najvećih hitova u potpuno novom ruhu, uz pratnju dvojice DJ-eva.

Ovo je za nas posebna godina, u kojoj obilježavamo dvadeset godina djelovanja na domaćoj sceni, a raduje nas da ćemo tako veliki broj proslaviti na jednoj od najpoznatijih glazbenih pozornica na Poljudu i to kao prvi hrvatski bend koji je dobio takvu priliku. Želimo poručiti svim našim fanovima da se vraćamo u Split, na Poljud, i da ćemo spremno istrčati na stadion te vjerujem, zabiti koji gol i pobijediti!”, rekao je Dečak.

Ovogodišnji festival obilježit će i milijunti posjetitelj. Festival će zatvoriti Swedish House Mafia, a hrvatske će posjetitelje dodatno obradovati informacija da će u utorak, 4. ožujka u prodaju biti puštene nikada povoljnije regionalne ulaznice.

Naime, moći će ih se kupiti putem sustava Ticketshop po cijeni od 750 kuna. Ovogodišnja Ultra se održava od 11. do 17. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]