Ivano Ljubičić preuzeo Treću smjenu na narodnom

Piše: - 21/01/2021

Ivano Ljubičić za sebe kaže da je jednostavan tip, jednostavnog karaktera i cool glasa.

Inače se ne razlikuje puno od ostalih 21-godišnjaka: obožava sport, studira, većinu vremena provodi s prijateljima, igra playstation… klasika, ali ono što njega izdvaja od prosjeka je to da ponekad izbaci koju pjesmu, ode na gažu, svira gitaru i klavir – ali to većinom vikendom. Radnim danom ga slušaš u Trećoj smjeni na narodnom, od 18-22 sata.

‘Presretan sam što sam dobio priliku postati radijski voditelj. Oduvijek mi je bilo fascinantno kako ljudi, isključivo svojim glasom,  svakodnevno slušateljima uljepšavaju dan – bile to neke informacije ili zabava. Još sam sretniji što mi se prilika otvorila na narodnom, najslušanijem radiju u Hrvatskoj koji pušta isključivo najbolju domaću glazbu. Puštali su se i neki moji singlovi (hehe). Slušam ga svakodnevno, a evo sad sam dobio priliku biti i direktno ‘unutra’. Nadam se da ću se odlično snaći, da će me slušatelji prepoznati i da ćemo svi skupa uživati na narodnom.’

 

 

Ivano još o sebi otkriva da iznad svega kod ljudi cijeni iskrenost i dobrotu. Jedan je od onih koji jednako voli i ljeto i zimu, bitno mu je samo da je s ljudima koje voli i da je uvijek neka luda atmosfera oko njega. Da ne bi ispao filozof, kaže da ipak voli malo više tople dane jer onda može voziti svog ljubimca – Harleya.

I Ivanova poruka za kraj / početak:

 ‘Slušamo se u Trećoj smjeni na narodnom!’

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]