Ivan Penezić otkrio svoj skriveni talent

Piše: - 15/03/2021

Pjevač grupe Pravila igre, Ivan Penezić, osim što je odličan za mikrofonom, na svojem je instagramu otkrio još jedan talent na kojeg je ponosan – kuhanje! To je jedna od aktivnosti koje ga posebno opuštaju, a omiljena su mu egzotična i nesvakidašnja jela. Često je naglašavao kako obožava raznoliku hranu pa posebnog recepta pri svojim pripremama ni nema, sve radi ‘iz glave’.

Na instagramu se pohvalio ‘Steak salatom’ i moramo priznati, izgleda primamljivo.

 

 

Nedavno su momci izbacili i spot za stvar ‘Jedina’ u kojem je Ivan ostavljen pred oltarom. Upravo ta pjesma jedna je od četiri planirana singla koja su nam obećali za ovu godinu: ‘Meni osobno najdraža pjesma koju sam snimio s Pravilima igre, možda iskreno i najljepša. Podsjeća me na sve balade uz koje smo onako svi odrasli i jedva sam čekao da ju predstavimo.’ – rekao je Ivan za narodni.

U samo mjesec dana za spot su prikupili više od 170 tisuća pregleda na youtube-u, a u komentarima se nižu samo pohvale obožavatelja.

Trenutno ne planiraju ništa jer, kako Ivan dodaje, sve što su imali u planu za prošlu godinu – izjalovilo se. Sve stane u ‘tko preživi, pjevat će’, a treći album benda mogao bi biti zaokružen 2022.

 

(FOTO: pravilaigre.hr)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]