Ivan Dečak o Zamisli

Piše: - 08/08/2022

Massimova aktualna pjesma ‘Zamisli’ koju slušaš na narodnom posljednja je pjesma Rajka Dujmića, za koju je frontman Vatre Ivan Dečak napisao tekst i završio glazbu. Massimo je jednom  prilikom otkrio kako se ideja o završetku ojesme rodila prošle godine na dodjeli nagrade Rajko Dujmić kada je Rajkova supruga Snježana prišla Ivanu i zamolila ga da čuje Rajkove materijale i vidi je li moguće da on završi pjesmu i napiše ju za upravo za Massima.

Ivan Dečak napisao je emotivnu posvetu na svojim društvenim mrežama prisjetivši se Rajka koji bi 07. kolovoza napunio 68 godina:“Osim što mi je bilo veliko zadovoljstvo i čast raditi na pjesmi “Zamisli”, pokušao sam skladanjem melodije i teksta dočarati protok života, od prvog udaha do posljednjeg izdaha, jer rođenje i smrt sastavni su dio života. Zamisli, ako sam i na trenutak ovom pjesmom vratio Rajka među nas žive i u eter, moja misija je uspjela, a činjenica da sam dovršio pjesmu jednog od najvećih skladatelja popularne glazbe sa ovih prostora, za mene je ravna sudjelovanju u ekspediciji na mjesec.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vatra (@vatra_official)

“Predivno, točno se osjeti Rajko u pjesmi, ali Masimo – ma veličanstveno, toliko osjećaja…”

“Toliko emocija nam ponovno daje svevremenski dvojac Massimo i Dečak. Kombinacija predivnih riječi i vrhunska izvedba je svevremenska. Pjesma koja istinski dira u najdublje djelove srca.”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova na Youtubeu.

Podijeli ovu objavu

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]