Ićo na narodnom pokazao kako bi zvučao kao rocker!

Piše: - 25/02/2022

Najveći povratak na scenu posljednjih godina definitivno pripada Ivici Sikiriću Ići. Nakon što je izbivao godinama, vratio se u velikom stilu.

Posljednja dva singla osvajaju ljestvice, Youtube, eter i srca slušatelja – dovoljno da nazovemo Iću i kažemo: “Hej, Ićo, dođi nam malo pjevati uživo!”

A gdje ćeš ljepše nego pjevati u našem dnevnom boravku? Domaćini Nives i Tolja dočekali su Iću i uz svirku popričali s njim o povratku na scenu, o čemu je maštao dok je bio dijete i koji su mu glazbeni planovi za budućnost.

“Ja sam u Zadru, Bibinjama i isključivo se bavim glazbom, samo nisam bio ovako medijski eksponiran, ali evo, došlo je vrijeme. Prije su samo znali reći: “Čujemo tena radiju, ali ne znamo gdje si!”…”, odgovorio je Ićo na pitanje gdje se skrivao svih ovih godina.

Gostovanje u Living room acousticu bila je odlična prilika da Ićo s bendom po prvi put uživo izvede novi singl ‘Još se volimo’

Odličnu atmosferu upotpunila je kratka ‘ili-ili’ igra gdje je Ićo morao birati između grupe Dalmatino i Klape Intrade i odgovoriti na vječno kontroverzno pitanje ‘Bibinje ili Sukošan?’

Saznali smo od pjevača i da je kao dječak slušao heavy metal i rock i sanjao kako će jednog dana na velikoj pozornici pjevati rock. Na kraju je ipak otišao u drugom smjeru, no dao si je oduška upravo kod nas pa je za obradu svjetskog hita odabrao klasik ‘Knockin’ On Heaven’s Door’, ali u malo žešćoj verziji po uzoru na Guns ‘n’ Roses.

Ako si propustio cijelu emisiju, možeš je pogledati ovdje:

narodni Living room acoustic prati svakog drugog četvrtka u 18 sati na narodnom i narodni TV-u. Kroz emisiju te vode Nives Ivanišević i Marko Tolja.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]