Hladno pivo ima novi službeni live spot s velikog slavljeničkog koncerta

Piše: - 04/03/2019

Cijela prošla godina bila je u znaku 30 godina Hladnog piva  dva rasprodana dana u zagrebačkom Domu sportova, regionalna i skandinavska turneja, dva izdanja… U ovoj godini Hladno pivo će biti poprilično koncertno aktivno, a onda slijedi povlačenje u garažu i studio i uživanje u onom što ih vuče naprijed sve ove godine – stvaranje novih pjesama.

U međuvremenu izlaze spotovi snimljeni na prošlogodišnjem slavljeničkom koncertu : Na redu je ‘Džepni Bog’, pjesma koja je u originalu objavljena na albumu ‘Knjiga žalbe’ 2007.

Koncertni album ’30 godina · Greatest Hits · Live’ u režiji Marka Zeljkovića, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji Najbolji koncertni album, a osim ove nominacije, suradnja s Josipom Lisac u pjesmi ‘Soundtrack za život’ nominirana je u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Paralelno, Mile Kekin ima  i solo karijeru . Gotovo nezamislivi glazbeni spoj dogodio se na Narodnom kada je Mile Kekin uživo otpjevao klasik Vice Vukova ‘Tvoja zemlja’. Kekin je legendarnu stvar obradio u country verziji uživo u emisiji Living Room Acoustic! Ako još nisi vidio, vrijedi pogledati.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]