Hiljson Mandela i Vlaho na narodnom: ‘Navijačka i za Albinu’

Piše: - 18/05/2021

Osim mnogih zajedničkih interesa koji su spojili Hiljsona Mandelu i Vlahu, jedan je zasigurno nogomet pa su ljubav pretočili u pjesmu i dobili smo ‘Crveno, bijelo, plava’ – novu navijačku stvar! Odlučili su joj dati, kako Hiljson kaže, vlastiti štih i napraviti ju tako da odudara od svih navijačkih pjesama na koje smo navikli. Premijerno su je predstavili na narodnom u 385 showu kod Gine i Tomislava. 

To je to, kliknuli smo nas dvojica na prvu tako da i glazbena suradnja ide glatko. Osim toga, i Hiljson ima neke dubrovačke korijene što je bio pun pogodak.‘ – kaže Vlaho.

U potpisu stoji Hiljson ft. Republika što znači da na njoj nisu radili samo njih dvojica, za produkciju je bio zadužen Mihovil Šoštarić – na pjesmi je još i reper Š koji je i pripadnik navijača, a priključila im se i Vlahina kćerkica Luce i to na Hiljsonovo inzistiranje – ‘To jer njegovo maslo. Luce je došla u studio i ovog puta kao i uvijek i odmah se zakačila na melodiju, krenula je pjevati. Otišla je sve snimiti i ubacili smo Luce na kraj pjesme. Drago mi je da je to tako’ – rekao nam je Vlaho.

Spot nam stiže iduće srijede, a dečki su si dali truda i ovdje kod nas na narodnom pa su, dok čekamo službeni video za pjesmu, napravili još jednu navijačku s obzirom na to da nas danas Albina predstavlja na pozornici u Rotterdamu na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. 

Želimo joj svu sreću, svima nam je to u Hrvatskoj jako bitno. Trebamo joj svi zajedno pružiti veliku podršku‘ – odlučno je rekao Hiljson.

 

 

 

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]