Hari ide na Zagrebački festival s baladom o rastanku

Piše: - 03/01/2020

Na Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 24. siječnja, Hari Rončević će sudjelovati s baladom čije stihove i glazbu sam potpisuje:

‘Iako je napravljena još prije 5, 6 mjeseci, čekao sam pravi trenutak da je objavim. Pjesma govori o rastanku dvoje ljudi, rastanku u smislu smrti; jedno od dvoje ljudi odlazi, a druga osoba ostaje nažalost sama na tom svijetu. Isti motiv rastanka poslužio nam je za spot koji je dijelom posvećen mom ocu koji je ostao sam nakon smrti moje majke prije mjesec dana.’, rekao je Hari.

Kadrovi spota vode nas kroz život jedne ljubavi, pokazuju detalje koji su toliko važni.

Hari je u 2019. proslavio 25 glazbene karijere i tim povodom izašao je kompilacijski album ‘Best of – 25 godina’, na kojem se na dvostrukom CD-u nalaze njegove najpoznatije pjesme, kao i one koje su obilježile opus Olivera Dragojevića, Doris Dragović i klape Kampanel, a napisao ih je Hari.

A osim što je izdao album, održao obljetničke koncerte u Zagrebu i Splitu i nastupio u drugim hrvatskim gradovima, nakon dugogodišnje suradnje s klapom Cambi objavio je i hit-singl ‘Opet ću ti doć’ koji je ušao u izbor Narodnog za najbolju pjesmu 2019. godini – pobjedničku pjesmu doznat ćemo 29. siječnja u zagrebačkoj City Plazi, na Danu najbolje domaće glazbe.

(Foto: Hari Rončević / press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]