Grupa Gea i Ivana Marić u veselom proljetnom duetu

Piše: - 12/04/2019

Uoči objavljivanja svog debitantskog albuma koji pripremaju za kraj godine, grupa GEA snimila je zanimljiv duet s Ivanom Marić, čiji se vokal odlično uklopio u veselu proljetnu pjesmu “Samo poželi”. Gitarist benda Neno Kos Ferzzo napisao je melodiju i stihove.

“Kada nam je Ferzzo pustio pjesmu, ideja dueta došla je vrlo spontano, a Ivana je bila zajednička želja benda obzirom da ju cijenimo i kao pjevačicu, ali i kao osobu jer ju krasi pozitiva koja je glavna karakteristika ove pjesme. Svi jako vjerujemo u ovaj duet i nadamo se da će se naša postojeća, ali i neka nova publika pronaći u pjesmi čija je poruka da je udvoje sve puno ljepše”.

– rekli su članovi benda GEA – Neven Banfić, Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neno Kos i Dario Sinjeri.

I Ivana Marić ima samo riječi pohvale o suradnji s bandom:

“Trenutno se nalazim u nekoj izdavačkoj pauzi i pažljivo planiram svaki korak za dalje, no poziv za ovaj duet me naglo skrenuo iz mog kolosijeka. Dečke poznajem dugi niz godina i iznimno ih cijenim kao glazbenike, a još više kao vrijedne radnike, što je meni na prvom mjestu kad se radi o procjeni čovjeka. Šlag na tortu je naravno bio fenomenalni vokal Igora Drvenkara. Pjesma mi se svidjela na prvu, a to je uvijek potvrda da se radi o ispravnoj odluci. Kad se srce i razum slože, to je to!”.

Album prvijenac za GEU predstavlja veliki izazov jer je rezultat dugogodišnjeg truda. Svi se raduju danu kada će hitove „Još te mogu iznenaditi“, „Želim ti“, „Ti si ona koju tražim“, „I to će proći“, „Pjesma ljubavna“, „Na mome nebu“ i druge pjesme kojima su zaslužili simpatije publike, objediniti na nosaču zvuka.

(foto: Gea i Ivana Marić / press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]