Giuliano: ‘Stvarno uživam u pismi!’

Piše: - 02/07/2020

‘Pjeva mi se, ali nemam s kim‘ nova je Giulianova stvar s kojom ćemo ga 11. srpnja vidjeti na jubilarnom 60. Splitskom festivalu.
‘Ja sam dite Splita i dite Splitskog festivala’ – rekao je Giuliano našoj Tatjani Jurić. ‘Koliko god se sad pričalo – festivali ovo , festivali ono, ja volin poći na Splitski festival. Osim što mi je to isprid kuće, to mi je lipa prilika za neku litnju pismu ljudima predstaviti i usput vidit društvo, kolege koje ne vidin često pa se usput podružimo i lipo nam bude.’
Prošle godine s Prokurativa je otišao s nagradom i to onom koja potvrđuje da se ‘Sedam dana tjedno’ u proteklih 365 dana najviše zavrtila. Bila je to i jedna od stvari koju je Giuliano otpjevao uživo gostujući u narodni Living Room Acoustic.

Može li ovogodišnja pjesma ‘Pjeva mi se, ali nemam s kim‘ biti dostojna nasljednica?

‘Ovo je jedna lipa mediteranska, dalmatinska pisma provučena kroz pop. I super mi je što je jako pjevna, pogotovo refren i stvarno uživam u pismi.

Kao i svima, korona je i Giulianu prorijedila koncerte. ‘ Ima nešto svirki koje su još ostale. Ja to razumin, ne bunim se, šta je tu je sad ne možemo glavom kroz zid. Eto, kupat ću se, biti više s familijom ako ništa drugo…’
Dok čekamo spot;  ‘Pjeva mi se, ali nemam s kim’ ulovi na narodnom.


 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]