Gabi Novak poručuje: ‘Sanjaj jedini’

Piše: - 27/11/2019

Gabi Novak, diva koja je već odavno odlučila kako neće snimati nove pjesme, iznenadila je i obradovala svoje fanove upravo objavljenim spotom za novu pjesmu ‘Sanjaj jedini’.

‘Ova pjesma ne znači da namjeravam snimiti novi CD, ali evo promijenila sam mišljenje što se tiče snimanja pjesama’, rekla je Gabi.

‘Smatrala sam da sam napravila jedan dobar opus svojih pjesama koje potpisuju veliki skladatelji i da sam diskografski ispunila sva očekivanja. Bilo je naravno ponuda, ali ih nisam prihvaćala. Nisu to bile loše pjesme, naprotiv bile su odlične, ali se ja nisam u njima pronalazila. I mislim da je to najpoštenije, ako ih ne osjećam, neću ih ni pjevati. Onda mi je nedavno prišao Fedor Boić i rekao da ima pjesmu za mene koju je čuvao par godina. Pjesma mi se svidjela i zato sam je pristala snimiti. To je jedan lijepi pop, uživala sam snimajući je uz vrhunske glazbenike.’, dodala je Gabi.

Pjesma autora Fedora Boića (glazba i aranžman), Nenada Ninčevića (tekst) i Ante Gele (aranžman za gudače) savršeno pristaje osjećajnom i nježnom glasu profinjene glazbenice, Gabi Novak.

 

(Foto: Gabi Novak / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]