Fritula: na pomolu veliki božićni hit Petra Graše i Narodnog

Piše: - 07/12/2018

U dogovoru s Narodnim Petar Grašo uzeo je mikrofon u ruke, a mi smo dobili novi božićni hit!

Iako stiže hladna zima, sve nas grije topla predblagdanska atmosfera. Svoj doprinos božićnom pjesmom “Fritula” dao je i Petar Grašo u suradnji s Narodnim. Stihove potpisuje Vjekoslava Huljić, glazbeni majstor je Tonči Huljić koji kaže kaže da je tema jednostavna – svi želimo na Badnjak biti s najbližima.

“Pjesma govori o čovjeku koji kasni na okupljanje za Badnjak i u tim trenucima mašta o fritulama”, sažima Huljić.

“… da u ponoć šapnem ti sretan Božić ljubavi…”, stihovi su koje ćemo rado pjevušiti. Ovom pjesmom Narodni nastavlja suradnju s pobjednicima Dana najbolje domaće glazbe.

“Narodni, najslušaniji radio u Hrvatskoj, i Petar Grašo, jedan od najboljih i najpopularnijih pjevača, ponovno su udružili snage. Nadamo se da će se pjesma svidjeti slušateljima”, istaknuo je direktor Narodnog Katijan Knok.

Vjerujemo da će “Fritula” pronaći svoje mjesto na listi omiljenih božićnih pjesama koje slušaš u autu, na poslu ili kod kuće. Sad je možeš potražiti na  YouTube kanalu Narodnog.

Lanjskog prosinca put do srca slušatelja Narodnog pronašla je pjesma “Na putu mom” koju je izvela Nina Badrić, glazbena diva čiji je hit “Dani i godine” osvojio titulu najbolje pjesme 2016. prema izboru slušatelja.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]