Franki izmaklo finale Eurovizije

Piše: - 08/05/2018

Hrvatska nije uspjela proći eurovizijske kvalifikacije i plasirati se među deset zemalja koje idu u subotnje finale Eurosonga. Franka s pjesmom ‘Crazy’, prema glasovima publike i žirija, nije uspjela večeras ući u top 10 zemalja iz prve polufinalne večeri koje će nastupiti u lisabonskoj Altice Areni ove subote.

“Hvala! Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila sam dio sebe na toj pozornici. Naravno da sam tužna i razočarana, ali dala sam sve od sebe i nadam se, učinila vas ponosnima. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti za lekcije. Draga budućnosti, spremna sam. Volim vas sve”, poručila je Franka na Instagramu.

Franki uoči samog natjecanja kladionice nisu bile sklone, iako je mnoge oborila s nogu svojom live izvedbom.

Franki su uoči polufinala na društvenim mrežama podršku pružili njezin dečko Vedran Ćorluka, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Reala Mateo Kovačić, ali i brojni kolege od Jelene Rozge do Željka Bebeka.

Večeras je nastupilo ukupno 19 zemalja, a u finale su se plasirali: Austrija, Estonija, Cipar, Litva, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska.

Druga polufinalna večer je u četvrtak, a finale je u subotu.

(naslovna foto: Franka/Facebook)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]