Franka spremna za Eurosong: večeras nastupa 12. po redu

Piše: - 08/05/2018

Lisabon diše u ritmu Eurosonga. Sve je spremno za prvu polufinalnu večer, pa i naša predstavnica Franka. Nakon nekoliko odličnih probi na kojima je oduševila fanove, kritičare i publiku, Franka jedva čeka stati na pozornicu.

“Moram priznati da kad sam prvi trenutak stala na pozornicu, nisam mogla ni sanjati da ću se tako dobro osjećati. Stvarno se osjećam kao doma na toj pozornici i nije moglo biti bolje. Jedva čekam da napokon stanem pred cijelu Europu i to odradim.”, poručila je pjevačica ekskluzivno za Narodni.

Oduševljenje Frankom potvrdilo se i na Plavom tepihu gdje je više od dva sata davala intervjue za medije iz cijele Europe te se fotografirala s fanovima. Novinare je zanimala njezina karijera, nastup u showu ‘Ples sa zvijezdama’ 2009, a većina ju je tražila da otpjeva refren pjesme s kojom nastupa na Eurosongu.

Franka s pjesmom ‘Crazy’ nastupa 12. po redu, dok ćemo večeras gledati sveukupno 19 država natjecateljica, među kojima su Bugarska, Makedonija, Izrael i Finska. Prijenos je na HTV 1 od 21 sat.

“Sve je spremno, sve je stvarno super. Jako smo pozitivni, sve su probe bile super i prošle su vrhunski. Ja se odlično osjećam i nadam se da ćete svi biti ponosni i da ćete nas pratiti i gledati.”

(foto: Facebook/Franka Official)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]