Franka: ‘Nisam ni pomislila da će se ovo dogoditi’

Piše: - 07/01/2021

Sto metara od sna, samo korak ili dva‘… Tako započinje Frankina stvar ‘Nedodirljivi’ koja je prema tvojim glasovima ušla u Top 30 pjesama za Dan najbolje domaće glazbe i ima šansu postati pjesma 2020. godine. Bilo naroda osvojit će ona stvar za koju si najviše glasao, a to možeš učiniti OVDJE – glasovanje ti možda donosi i nagradu, jedno od tri vikend putovanja po vlastitom izboru!

Rok za glasovanje je 17. siječnja u ponoć, a za Dan najbolje domaće glazbe tradicionalno smo, već petu godinu, rezervirali posljednju srijedu u siječnju.

‘Nedodirljivi’, kako nam je Franka rekla, je pjesma koja je čekala pravi trenutak da ‘izađe’: ‘Voljela bih da pjesma postane dio vaših života i bude pozitivna emocija dok svi zajedno prolazimo kroz dane u kojima moramo ostati doma, kako bismo ostali zdravi. I zato bih željela bih da svi budu kao mi – nedodirljivi’.

Tvoji su glasovi Franku već jednom doveli do pobjede – upravo je ona na prošlogodišnjem Danu najbolje domaće glazbe osvojila Bilo naroda za pjesmu ‘Sve dok sanjaš’.  U zagrebačkoj City plazi, pjesmu je live izveo Stjepan Lach jer ona nije mogla biti s nama.

Prvo je mjesto podijelila tada s Petrom Grašom jer su osvojili jednak broj tvojih glasova.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]