Franka ima novi hit: ‘Kao ti i ja’ osvaja na prvo slušanje

Piše: - 27/06/2018

“Ja još u tebe vjerujem, vjerujem pa se nasmijem, jer kao ti i ja, još takvi postoje i sve dok je tako, dobro je!”

Franka se od povratka na glazbenu scenu nametnula kao jedna od vodećih mladih pjevačica. Prije samo šest mjeseci premijerno je na Narodnom otpjevala pjesmu ‘S tobom‘ i tako najavila svoj veliki povratak nakon višegodišnje pauze. Uslijedio je Eurosong, a sada i nova pjesma ‘Kao ti i ja‘.

Nestvarno je jedina riječ koja može opisati sve što se izdešavalo u zadnji šest mjeseci i ja sam presretna“ – izjavila je Franka gostujući na Narodnom.

„Super se osjećam dok ju pjevam, tako je pozitivna, svojevrsni je nastavak pjesme ‘S tobom’ i cjelokupnog rada s Branimirom Mihaljevićem i Nenadom Ninčevićem. To je to, oda ljubavi – iskrena i čista.“

🌊

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka je premijerno na Narodnom otpjevala pjesmu ‘Kao ti i ja‘ uživo i svi smo se složili – osvojila nas je već na prvo slušanje.

Dok Franka rastura na glazbenoj sceni, njezin dečko Vedran Ćorluka rastura na nogometnom terenu. Čarli je odlično igrao u novoj pobjedi Hrvatske nad Islandom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. “Koliko si ponosna na Vedrana od 1 do 100?” – pitali smo Franku.

“150! Pa naravno da sam ponosna… Repka mu znači najviše. Bila sam u Rusiji na utakmici s Argentinom, atmosfera je bila super, naši navijači rasturaju, sve su utišali, samo naprijed!”

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]