Franka: Album samo što nije!

Piše: - 22/10/2018

Nakon ‘S tobom’ i ‘Kao ti i ja’ Franka ima novu stvar ‘Ti mi nosiš sreću’, koju si premijerno mogao čuti jutros na Narodnom kod Marka Bratoša i Hrvoja Kečkeša.

Franku smo ulovili na putu iz Istre u Zagreb nakon opuštenog vikenda nakon kojeg ju čeka promocija nove pjesme na svim mogućim kanalima, tako da je i spot vani.

“Nikada nitko nije sto posto siguran u pjesmu. Uvijek kod mene postoji osjećaj hoće li se svidjeti ili neće, ja sam ju poslušala valjda bezbroj puta i ne mogu ju više čuti, ali kad izađe, onda se probudi nova doza euforije i najviše volim čuti od ljudi što misle o pjesmi i jedva čekam i sada čuti dojmove”, rekla je Franka za svoju novu pjesmu ‘Ti mi nosiš sreću’.

Nova pjesma jedna je od onih koje će se naći na njezinom novom albumu koji bi uskoro trebao izaći. “Sutra ulazim u studio, snimamo zadnji dio jedne pjesme i to je to. Album je gotov, ispečen! Izlazi početkom prosinca, ne mogu biti sretnija zbog tog albuma, čini mi se sve to nestvarno trenutno ali to je to….”

Prije deset mjeseci Franka nam je premijerno live došla izvesti ‘S tobom’, pjesmu koja ju je vratila na glazbenu scenu nakon stanke od skoro pet godina.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]