Feminnem se vratile i stigle u Living room acoustic narodnog!

Piše: - 10/06/2022

Feminnem su se vratile u velikom stilu. Nakon 10 godina ponovno su zajedno, a upravo tako zove se povratnički singl kojim su najavile ostvarenje snova svih koji pamte njihove hitove.

Gdje obilježiti povratak na scenu nego u Living room acousticu narodnog, gdje su izvele novi singl, stare dobro znane hitove, ali i obradu stranog hita.

Marko Tolja i Nives Ivanišević pretresli su s Pamelom, Nedom i Nikom sve uspomene, stvari koje su se dogodile u međuvremenu, ali i planove za budućnost.

“Malo smo uzbuđene, jednostavno smo se vratile unatrag. Imamo osjećaj kao da smo ponovno u 20-tima.”, rekla je Pamela o povratku, dok je Nika dodala kako joj se noge tresu od uzbuđenja što ponovno staje na pozornicu kao Feminnem.

“Kad smo čekali premijeru nove pjesme na Youtubeu i gledam odbrojavanje… Onaj trenutak kad je krenuo prvi takt nove pjesme, ja sam počela plakati, nisam bila ni svjesna svega. Iza toga je puno rada…”, iskrena je Neda o povratku jedne od najpoznatiji domaćih ženskih grupa na scenu.

Bez obzira na tremu, djevojke kao da nikada nisu ni otišle. Kad su stale na pozornicu Living room acoustica i otpjevale ‘Lako je sve’, priznale su Tolji da svaki takt pjesme znaju kao da je pjevaju svaki dan.

Feminnem nas je s ‘Lako je sve’ 2010. predstavljao na Eurosongu otkud nose najljepše uspomene.

“Svi ti dani zajedno u Norveškoj i sve te nove situacije koje rijetko tko osjeti. Netko tko nije bio na Eurosongu, ne može to shvatiti i teško je to objasniti. Taj val tih ljudi i sve to zajedno proći… Jako je puno oscilacija i sve to preživjeti i ostati normalan i dobar u kolektivu je čudo.”, kaže Nika kad se prisjeća nastupa prije 12 godina.

“Imamo puno posla, Neda i ja imamo još solo gaža koje moramo odraditi, a sljedeće godine više ćemo se posvetiti koncertima grupe Feminnem. Mi se stvarno tome veselimo.”, kaže Pamela o budućim planovima, a sve tri cure kroz smijeh javno su pozvale babysitterice da im se jave. Trebat će im jer ponavlja se ona stara: “Feminnem dok ne preminem!”.

Feminnem su zatvorile još jednu sezonu Living room acoustica. Nives i Tolja čekaju te u dobro poznatom dnevnom boravku već od jeseni.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]