Elementalov video album je vani

Piše: - 24/04/2019

Nakon dva odlična koncerta u Tvornici krajem 2018. godine, uspješne biografije ‘Sve, samo ne romantika’, Elemental je sad pripremio nešto sasvim drugačije – video album nazvan ‘B strane’, snimljen s 5 kamera u AKC Medici prošle zime. I od jučer je vani!

“Probrali smo anti-singlove, izgubljene dragulje sa svih 7 albuma, pjesme koje nikad nisu dobile dovoljno pažnje iz tko zna kojih razloga, često tražite da ih sviramo na koncertima, a mi to jako rijetko radimo, pa smo napokon odlučili dati im pažnje koliko zaslužuju”, stoji na njihovoj Facebook stranici.

Evo prozor u svijet ‘B strana’ Elementala:

 

Remi je nedavno izbacila i pjesmu sa Zdenkom Kovačiček ‘Pozitivan primjerak’za njen novi album. Zdenka o suradnji kaže: ”Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu se rodila poznavajući njezin rad.Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu ”Pozitivan primjerak”!! Tekst su zajedno napisale Danijela Borovnjak i Remi i fenomenalno su se uklopile. Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni.Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da budu provokativni do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh…Ipak želim da se publika dobro zabavi…”

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]