Duet Kedže i Domenice na Splitskom festivalu

Piše: - 01/05/2018

Ljeto je pred vratima, vrijeme je za festivale i koncerte na vanjskim pozornicama i trgovima. Napokon smo doznali imena izvođača i pjesama ovogodišnjeg 58. Splitskog festivala.

Na Prokurativama ćemo gledati i slušati jaka imena: od Vanne i Indire, preko klapa Rišpet i Intrade pa sve do Kedže, Marka Tolje i Giulianna. Tu su i Domenica, Tonči Huljić, Mladen Grdović, Hari Rončević

Jedna od zanimljivijih pjesama mogao bi biti jedan duet za kojeg je zaslužan mlađi Huljić. Tončijev i Vjekoslavin sin Ivan napisao je glazbu i tekst za pjesmu najbolje prijateljice svoje sestre Hane. Prijateljicu dobro znamo, ona je Domenica, a pjevat će je zajedno s Damirom Kedžom, čovjekom koji u zadnje vrijeme voli duete.

“Prvu verziju ove pjesme snimila sam još prije svih svojih pjesama, kada me Ivan zamolio da mu otpjevam radnu verziju i tako je zapravo započela naša suradnja. Jedva sam je dočekala snimiti. Upravo zbog toga mi je ova pjesma prirasla srcu, nešto što do sada niste čuli od mene i posebno mi je drago da ću je izvesti u duetu s Kedžom” – izjavila je Domenica za Narodni.

Evo nekih od pjesama koje ćemo čuti na ovogodišnjem Splitskom festivalu:

* Vanna – ‘Gdje počinje kraj’
* Indira – ‘Istina i laž’
* Domenica & Damir Kedžo – ‘Mi protiv nas’
* Giulianno – ‘7 dana tjedno’
* Tonči Huljić & Madre Badessa – ‘Najprije’
* Tomislav Bralić & Klapa Intrade – ‘Plovim’
* Klapa Rišpet – ‘Sad te imam’
* Marko Tolja – ‘Zaplesale su sjene’
* Hari Rončević – ‘Živit će Dalmacija’

(naslovna foto: Domenica/Instagram)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]