Drugačiji Detour

Piše: - 20/08/2019

Nakon gustog koncertnog rasporeda ovo ljeto, Detour je izbacio remix za njihov veliki hit, pjesmu ‘Bez tebe’. Treći službeni singl s aktualnog albuma ‘Tourdetour’ remixarao je priznati DJ i glazbeni producent Domagoj Jakić poznatiji pod umjetničkim imenom Jakka, jedan od najuspješnijih domaćih house izvođača.

“Vrlo smo zadovoljni s Domagojevim doživljajem pjesme, nešto drugačije, svježe i uz bok recentnim svjetskim glazbenim strujanjima. Već smo imali prilike surađivati s njim i mada dolazi iz nešto drugačijeg glazbenog svijeta veseli nas kada tako mlad i talentiran mladić posveti svoje vrijeme za našu pjesmu. Ne sumnjamo da ćemo nastaviti dalje sa suradnjom te čuti još materijala od strane osobe koja je autentična a opet u doticaju s novim trendovima” dojmovi su autora pjesme Nenada Borgudana.

S koncertima za ovo ljeto Detourovci još nisu završili – već u subotu 24.08. ekipa ima nastup u Novigradu, zatim 27.08. u sklopu Rab film festivala, 30.08. na Špancirfestu u Varaždinu, 14.09. na Rujanfestu u Zagrebu.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]