Doris nakon koncerta za pamćenje: ‘Ovo je bio veliki događaj za sve nas’

Piše: - 02/12/2019

Dugo najavljivani koncert, njezin prvi u zagrebačkoj Areni oduševio je obožavatelje koji su došli iz cijele Hrvatske, susjednih zemalja, ali i Švicarske, Njemačke, Francuske – u subotu je pred više od 18 i pol tisuća ljudi nastupila Doris Dragović!

foto: Doris u Areni Zagreb Mihaela Ban

foto: Doris u Areni Zagreb Mihaela Ban

Cijela je Arena s Doris u subotu navečer pjevala njezine najveće hitove – “Željo moja”, “Malo mi za sriću triba”, “Jedini”, “Ti si moja ljubav stara”, “Zemlja i stina” i “Krivi ljudi”, “Brod za nabolje”.

foto: Doris u Areni Zagreb Mihaela Ban

foto: Doris u Areni Zagreb Mihaela Ban

“Kad sam izašla na pozornicu proletio mi je život pred očima, jer nisam znala hoću li preživjeti! Na prelijepoj pozornici i u prelijepom zvuku genijalaca koji su ga stvarali, ostala mi je duša dok se na nju ne potpiše svaki čovjek koji je sa mnom bio u Areni. Ovo je priča koju ću zauvijek ponijeti sa sobom, kao pečat koji se nikada ne može izbrisati. Nadam se da će mi se duša ubrzo vratiti da mogu započeti snove. Snove i sjećanja na Arenu u Zagrebu”, rekla je Doris.

 

foto: Doris u Areni Zagreb Dino Ninković

foto: Doris u Areni Zagreb Dino Ninković

Doris je karte za Arenu raprodala još u rujnu, a Anamarija je karte kupila prva: “Ja sam fan koji je kupio karte prvi dan, prvi prst. Ona je moja boginja, moj broj jedan.”

“Predivna žena, predivne pozitivne energije koja nam stvarno treba”, “Najbolji koncert u životu, toliko emocija, svega…”, “Ostali smo bez glasa, Doris je diva”, bili su samo neki od komentara oduševljene publike nakon koncerta.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]