Doris: ‘Dopuštam životu da me iznenadi’

Piše: - 27/06/2022

‘Sve smo mogli imat‘ nova je stvar Doris Dragović koju odnedavno možeš čuti na narodnom.  A sva lica Doris možeš vidjeti u spotu koji je vani.

 

‘Ja dopuštam životu da me iznenadi. Neka me iznenadi, neki novi zadatak, postignuće ili izazov….’ – rekla nam je Doris. Novi izazov je Fusion World Music Festival na kojem možeš vidjeti stadionski nastup Doris na impresivnoj pozornici  dužine 75 metara i 16 metara visine. Uz nju, u istoj večeri 23. srpnja na Parku mladeži u Splitu nizat će se koncerti na kojima pjevaju: Gibonni, Nina, Jelena Rozga, Dalmatino, Petar Grašo, Tonči Huljić & Madre Badessa i Prljavo kazalište. Karte nabavi na: fusion.hr

‘Lijepo mi je biti u svom gradu, neka posebna toplina i dragost. Ipak, ne dijelim publiku na geografske odrednice jer stižu sa svih strana. Kada dođem na pozornicu mogu biti bilo gdje, u publici može biti bilo koliko ljudi. Naprosto, kreće neka sasvim posebna priča koja se ne može usporediti s ničim. Moje kolege i ja živimo muziku, živimo to što radimo. ‘ A to što radi, Doris radi vrhunski. Zato, nemoj propustiti priliku uživati u njenom koncertu kao što smo uživali u Areni Zagreb.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]