Domenica u dosad neviđenom izdanju: obradila i zapjevala pjesmu Josipe Lisac

Piše: - 19/10/2018

“Pokaži mi gdje Dunav ljubi nebo, o, zašto smo sada toliko daleko…”, ove stihove nebrojeno smo puta čuli od dobro poznatog glasa Josipe Lisac. Zahvaljujući Domenici, ova pjesma stara više od 30 godina, dobila je novo ruho. Mlada Velolučanka bila je gost u emisiji Living Room Acoustic na Narodnom, gdje je rasturila obradom upravo ove pjesme.

“Zapravo imam toliko veliko strahopoštovanje prema njoj jer mislim da je ona umjetnica ispred vremena i bome mi niste dali lak zadatak.”

Osim ‘Gdje Dunav ljubi nebo’, Domenica je za slušatelje Narodnog i gledatelje na Facebooku i Narodni TV-u uživo otpjevala ‘Kad sam s tobom’, s kojom je krenuo njezin glazbeni put, najzarazniju pjesmu ‘Vidi se iz aviona’ i najnoviji singl ‘Baš, baš’.

Iako je na sceni tek nešto više od godine dana, Domenica se prisjetila svojeg prvog nastupa koji je bio prije skoro 20 godina: “Inače sam uvijek bila sramežljiva za pjevanje i u prvom osnovne, ne znam kako, uspjeli su me nagovoriti da se prijavim na Prvi glas Vele Luke i zapravo to je bio moj prvi, prvi nastup. Pjevala sam Magazin u Danijelinoj izvedbi, mislim da je bila ‘Ostani nježan do kraja’, nitko tada nije znao tu pjesmu.”

Mlada pjevačica je u dnevnom boravku Narodnog saznala kako je i navijači Hajduka rado slušaju:

“Malo ljudi zna, ali na članskom forumu navijača Hajduka postoji cijeli Tim Domenica koji je nastao nakon godina rasprave koja je od miljenica Tončija Huljića najbolja i doživjeli smo pravo osvježenje pojavom Domenice i svi smo mi Tim Domenica”, rekao je jedan od članova i razveselio pjevačicu koja je dodala kako je shvatila kako bi ‘Vidi se iz aviona’ mogla biti prava navijačka pjesma, a sve nakon što je na Narodnom čula navijačku verziju iste za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Narodni Living Room Acoustic emisija je koju svakog drugog četvrtka od 18:15 možeš slušati na Narodnom i gledati na Facebooku i Narodni TV-u, a kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene.

(foto: Narodni)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]